30 30

Fotograferen kan je leren

Fotograferen kun je leren

RIJSWIJK- Groot Rijswijk fotograaf Tino van Dam start in januari workshops fotografie. In kleine groepen kun je op een leuke begrijpelijke manier het fotograferen leren.
In de Martini fabriek worden drie verschillende workshops gegeven. Een beginnersworkshop van twee dagen, een workshop flitsen met je reportageflitser en een landschapsfotografieworkshop.

Tino van Dam is een enthousiaste fotograaf. “ Ik weet zeker dat iedereen die mijn workshops volgt, bordenvol inspiratie terugkeert naar huis. Fotograferen kan je echt leren en het is een hele leuke bezigheid,” aldus Tino.

TRino selfie rood01 klNa een workshop voor de beginnende fotograaf fotografeer je niet meer op de automaat. Je stelt zelf je toestel in en je kan dus onder elke lichtomstandigheid fotograferen. Bovendien krijg je tijdens en na de workshops feedback op eigen gemaakte foto’s. 

Tino is ook een ervaren fotograaf met flitslicht. Afgelopen jaar exposeerde hij met zijn ‘Kale koppenserie’ in de Rijswijkse bibliotheek. “Fotograferen met één of meerdere reportageflitsers (strobistfotografie red.) is fantastisch. Bijgaand zelfportret van Tino bij dit artikel is ook met meerdere flitsers gemaakt. Op Youtube laat hij zien (Fototip Tino) hoe hij deze foto gemaakt heeft. Het filmpje heet ‘Flitsen met langzame sluitertijden’.

Meer informatie lees je op de site www.TinovanDamfotografie.nl  Daar kan je ook inschrijven. Wees er snel bij want vol is vol!