03 nov

Voor 2020 zijn er weer workshops gepland. Er staan twee basisworkshops en twee flitsworkshops op de rol. Avondactiviteiten zoals boottochten en twighlightzonewandelingen worden later gepland. Deze vinden plaats in mei en juni.

2020
11 en 25 januari Basis workshop fotografie

15 februari Flitsworkshop
7 en 21 maart Basis workshop fotografie 
11 april Flitsworkshop

21 okt

Als het buiten plenst van de regen denk je waarschijnlijk eerder aan binnen blijven dan aan 'buiten lekker fotograferen'.  Dat laatste ben ik toch vrij vaak gaan doen. Ik kom af en toe drijfnat thuis maar het is de moeite waard. Kijk deze plaat van een mevrouw op het zebrapad op het Eisenhouwerplein in Rijswijk. Voeten op de witte strepen, een aankomende bus en wachtende passagiers. 

Read More
16 sept

Zaterdag heel veel mensen gesproken op de Strandwalmarkt. Een artikel over de verschillende workshops in Groot Rijswijk, facebookberichten en YouTube filmpjes ontgaan de bezoekers niet. In de kraam stonden drie grote foto's uit de 'kale koppenserie' en een dikke stapel flyers. De eerste aanmeldingen zijn binnen. Eind september start de eerste workshop. Wacht niet te lang met inschrijven want vol=vol.