23 23

Zo vader Zo Zoon

Mijn zoon Danny fotografeert..... da's niet zo vreemd als de fotografie met de paplepel wordt ingegoten. Danny kreeg de 'afdankertjes' van mij. Ook had hij de beschikking over alle lenzen, 'n luilekkerland. Goede spullen is één, maar goed fotograferen? Kan hij dat dan?


mr blue kl sitevolley kl site

Vanaf 7 april exposeert Danny (samen met mij) in de Rijswijkse bibliotheek. Met zijn ' pakken' serie laat hij zien dat hij krachtige mooie frisse port

retfoto's kan maken. Foto's waar stuk voor stuk over is nagedacht. De vijf foto's zijn geselecteerd uit een serie van negen foto's. Goed studiowerk. Als vader ben ik best trots. Als je foto's kan maken in  een bepaalde stijl en je beheerst het hele proces van idee naar foto, dan kan je wat.


Naast zijn foto's hangen de foto's van mijn 'Kale Koppen' serie. Beide series zijn in hetzelfde tijdvak gemaakt. Danny heeft de foto's in de studio gemaakt en ik heb gekozen voor buitenlocaties (op 1 na dan). Allebei hebben we gekozen om alleen mannen te fotograferen. Zijn mijn foto's in een donkere mood gefotografeerd, Danny heeft heel veel wit. Een mooi contrast. 

 De hele serie is te zien op de HOMEPAGE onder het item 'Portretten'. 

De tentoonstelling wordt zaterdag 7 april om 13:00 uur geopend door Marloes Borsboom, wethouder van Cultuur in Rijswijk. Locatie Bibliotheek, Eisenhouwerplein/NS Station