17 apr

100% Rotterdam 100% Proud!

Meer dan een half jaar hard gewerkt aan de serie 100% Rotterdam. De serie staat nu voor de helft op deze site (zie Homepage). Fotograaf Ivo Mostert en ondergetekende hebben 100 prachtige foto's afgeleverd van Rotterdam en Den Haag. Er is belangstelling voor ons werk vanuit de media.

We zijn meer dan trots op onze twee series over Rotterdam en Den Haag. Allebei de series zijn gemaakt in de 'Twighlight Zone'. Hoewel ik mijn laatste twee foto's nog maak in en rondom het Sparta stadion a.s. vrijdag, is het project bijzonder geslaagd. Ik weet niet hoeveel kilometer ik heb afgelegd op de motor en in de auto. Hoe koud was het af en toe en soms zat ik wel in mijn rats want er lopen op deze onmogelijke tijdstippen dat je aan het fotograferen bent, rare snuiters rond. Als je fotografeert in de haven, heb je binnen een mum an tijd security aan je been. "U mag hie niet fotograferen," wordt je verstaan gegeven. Laten we even wel zijn, zolang jij je in de openbare ruimte bevindt, mag je overal fotograferen.
Dank aan Van Nelle, Ruud de medewerker van cruiseschip de 'Rotterdam' en medewerkers van het Sparta stadion. Gastvrije organisaties die fotografen toe laten op hun terrein voor het maken van unieke beelden. 

Mijn hoofd zit weer te broeden op een nieuwe uitdaging. Komt vast. 

slide 022