08 08

Korting op workshops tijdens Strandwalfestival

Wie op zaterdag 14 september op de Strandwalmarkt zich inschrijft voor een fotoworkshop, krijgt 10% korting. Bovendien wordt er 1 workshop verloot onder alle bezoekers. TinovanDamFotografie staat op de Van Vredenburghweg thv de Bonifatiuskerk. Al je vragen over fotografie kun je die dag stellen. En als je wil weten hoe ik de bovenstaande foto hebt gemaakt, ik leg het je graag uit!


Tino banner04 insta klFotograferen kan je leren. Ik merk dat mensen steeds enthousiaster worden als ze zelf hun toestel kunnen instellen. Het blijft echt zonde wanneer je een goed fototoestel hebt aangegschaft en niet de goede instellingen weet op je camera. Vaak gaat de camera dan op de automaat. Jammer! Ik leer je in een paar stappen hoe ISO, diafragma en sluitertijd werken. 

Bij de workshops hoort ook een gezellige lunch. We proberen heel veel uit. Je leert door te doen. Lees op deze site bij referenties de recencies. Mensen zijn echt enhousiast! Na de workshop hou ik contact met de mensen. Via een gesloten Faceboek pagina kunnen er altijd nog vragen gesteld worden en worden mensen op weg geholpen. 

Kom zaterdag langs op het Strandwalfestival en laat je informeren!