27 apr

Landschaps- en basisfotografie workshops

TinovanDamFotografie verzorgt ook tijdens de Coronacrisis workshops fotografie. De deelnemers zijn heel enthousiast. Luuk, Brenda, Maria en Luiz hebben de eerste basis workshop nog aan de Kerklaan gevolgd. Toen brak de Coronacrisis uit en is de tweede workshopdag online georganiseerd. Dit was heel goed te doen en nu zijn er meer online workshops gepland. 

Vooraf is er met iedereen individueel online contact gemaakt zodat iedereen op de avond zelf probleemloos kon meedoen aan de online workshop. Het is best vermoeiend om de workshop 4 uur lang online te volgen en daarom is de workshop in 2 sessies gedaan. Dit is heel goed bevallen. De deelnemers hebben meerdere malen foto's in kunnen sturen om er vervolgens feedback op te kunnen krijgen.

Na deze positieve ervaring is besloten meer workshops online aan te bieden. Er is nu een workshop basisfotografie en landsschapsfotografie te volgen. Alleen de flitsworkshop en de avondwandelingen kunnen niet aangeboden worden.  

In de landschapsfotografieworkshop leer je bijvoorbeeld hoe je spectaculaire startrials kan maken. Iedere fotograaf die zijn/haar camera handmatig in kan stellen, kan een startrial maken. Ee spectaculaire foto waarbij de sterren een mooi rond spoor trekken door je foto. Zeker nu in deze tijd waar er geen vliegtuig door je beeld vliegt, is het zeker de moeite waard dit uit te proberen.
Maar ook de mensen die weinig van fotografie af weten en nu meer tijd hebben, is het nu de tijd om een workshop te volgen. Twee keer online de workshop volgen en je hebt een belangrijke stap gezet in de wondere wereld van de fotografie.