Portretfotografie

 

Mensen portretteren is mooi. Het liefst werkt Tino buiten. Hierbij maakt hij gebruik van het voorhande licht en kunstlicht wel of niet gefilterd. Hierdoor ontstaan bijzondere portretten. 

Op de HOMEpage staat de fotoserie "Kale Koppen". Stoere mannen, hard geportretteerd in hun eigen omgeving en met hun eigen verhaal.

Gert Jan de Vreede
Gert Jan ging een challenge aan. Iedere dag drukte hij zich 20 keer op. Dit gedurende 20 dagen. Hij deed dit om aandacht te vragen voor een goed doel. Van elke opdruksessie maakte hij een video en plaatste die op Facebook. 

Marcel van der Leeuw
Grote stevige kerel die graag in de sportschool komt. Hij dart erg graag met zijn vrienden en heeft in zijn woonkamer een mooie dartbaan liggen. Een hele vriendelijke jongen die geen vlieg kwaad doet. Toch als hij in de bus zit naar zijn werk, blijft het stoeltje naast hem leeg, hoe vol de bus ook is.

Arno Zahradnik
Een fanatiek amateurwielrenner uit Zoetermeer. Hier gefotografeerd op de fietsbrug boven de A12 bij Zoetermeer. Arno is een sportman pur sang. Hij rijdt veel wedstrijden en wint vaak een premie..... € 10,- voor een 1e plek....

Paul Knorr
Paul is een echte motorliefhebber. Stoer, kaal en een iets te harde knalpijp. Zijn motor zit vol chroom. Paul is een heel druk baasje....... vandaar de erg drukke compositie.