avond nachtfotografie tinovandam

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE WORKSHOP AVONDFOTOGRAFIE

In deze workshop leer je foto’s maken waarvan iedereen zegt: WOW! Je gaat geweldige avondfoto’s maken in Den Haag*. In deze workshop ontdek je de verschillende lichtmomenten in de avond en ga je het avondlicht combineren met het omgevingslicht.
De workshop bestaat uit drie delen. Het eerste onderdeel is online. In deze bijeenkomst krijg je alle ins en outs te zien en te horen over avondfotografie. Hou je camera bij de hand want we kijken onder andere naar de instellingen van je camera. In je eigen droge, verwarmde en goed verlichte kamer zijn je instellingen van je camera makkelijker in te stellen dan wanneer je buiten in het donker, kou en wellicht regen staat…….

Het tweede gedeelte van de workshop is in het centrum van Den Haag. We maken foto’s op drie locaties! Het is dus hard werken tijdens de workshop. Alle kennis die je hebt opgedaan in sessie 1, ga je nu toepassen.

Het derde gedeelte van deze workshop is het krijgen van feedback. Thuis maak je een selectie van je foto’s en die deel je op Facebook in een besloten groep. Je krijgt feedback van de workshopleider en wellicht hebben andere cursisten ook een goede tip voor jou!

Om deze workshop goed te kunnen volgen moet je je camera handmatig kunnen instellen. Een eigen statief is heel handig om mooie foto’s te kunnen maken tijdens deze workshop.

* de workshop kan (op aanvraag) ook gegeven worden in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden als je je met minimaal 4 personen aanmeldt.

Duur

1e sessie 1 uur (online)
2e sessie 2 uur ( op locatie)
3e sessie schriftelijke feedback

Wanneer

sessie 1: nog niet bekend
sessie 2: nog niet bekend
sessie 1: nog niet bekend
sessie 2: nog niet bekend

Waar online en centrum Den Haag of locatie op aanvraag *
Kosten € 95,- voor 1 persoon (3 uur plus persoonlijke schriftelijke feedback)
Prijzen zijn inclusief BTW

De workshops zijn echt workshops waar je veel met je eigen camera aan de slag gaat. Zorg ervoor dat je accu is opgeladen en dat je geheugenkaart leeg is. Workshops zijn deels online en deels op locatie. Maximaal gaan we met 6 mensen op stap.