flitsen fotografie tinovandam

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE WORKSHOP FLITSEN

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die een losse flitser bij zijn camera heeft. Foto’s waarbij de achtergrond helemaal donker wordt of flitsfoto’s waarbij de mensen te fel geflitst (uitgebeten) zijn, zijn na deze workshop verleden tijd. Je leert je flitslicht volledig te controleren en het omgevingslicht mee te nemen in je foto.
Je leert flitsen met de flitser op de camera en je leert flitsen met de flitser los van de camera. Ook leer je met twee flitsers te werken. Na het volgen van deze workshop ben je veel beter in staat om het licht te bepalen in je foto. Je kan flitslicht combineren met het omgevingslicht. Er gaat een wereld voor je open!
Om deze workshop te kunnen volgen is kennis van diafragma, sluitertijd en ISO belangrijk. Je kunt je camera handmatig instellen. Je bent in het bezit van een reportageflitser.

Duur 4 uur
Wanneer in overleg, bij 2 cursisten wordt er  direkt een datum vastgesteld
Waar Rijswijk (ZH)
Kosten € 135,- voor 1 persoon (voor 4 uur)
€ 80,- pp als je met 2 personen inschrijft (voor 4 uur)
Prijzen zijn inclusief BTW
Voorbehoud Minimaal moeten er 2 personen deelnemen (maximaal 6)

ALGEMEEN

De workshops zijn echt workshops waar je veel met je eigen camera aan de slag gaat. Zorg ervoor dat je accu is opgeladen en dat je geheugenkaart leeg is.
Enkele dagen voor dat de workshop begint is er telefonisch overleg. Hierin geef je aan wat je van fotograferen weet en wat je wil leren. Op deze manier kunnen we direct op jouw niveau aan de slag.
De workshops zijn individueel of maximaal met twee personen. Hierdoor krijg je dus alle aandacht en kan je alles vragen.
De cursusplaats is Rijswijk (ZH) en de workshops worden gegeven op donderdag, vrijdagmiddag of zaterdag. De workshops kunnen ook online gegeven worden.